Teambuilding


Matchracing er en udfordrende og anderledes disciplin til teambuilding - ideel for såvel nybegyndere som erfarne sejlere. En disciplin hvor kommunikation og samarbejde er alfa omega for bådens fremdrift. Det, at få en DS 37 Matchracer til at sejle optimalt, er en dynamisk og krævende opgave, der er dybt afhængig af det enkelte holds evne til at fordele og tage individuelt ansvar for opgaverne ombord - og ikke mindst evne til at forholde sig til uforudsigelige faktorer, som vind, vejr og strømforhold. 

 

Teambuilding til vands giver stof og situationer til eftertanke, der kan hjælpe med at styrke virksomhedens interne forhold.

 

MRS tilbyder som udgangspunkt tre typer teambuildingsarrangementer med en varighed på henholdsvis 3, 6 og 8 timer. Programforslagene er kun vejledende og tilpasses gerne efter den enkelte kundes ønsker og behov.

 

Se eksempler på dagsarrangementer her.

 

Fælles for alle arrangementer er en grundig introduktion af sikkerhed og udstyr samt boathandling, hvorefter der sejles en træningssejlads inden den egentlige matchraceduel. Om bord vil der altid være en uddannet instruktør til at rådgive og svare på spørgsmål undervejs. 

 

Prisen for et arrangement varierer alt efter programvalg og deltagerantal.


Kontakt MRS for nærmere info.